Utkobling av strøm mandag 24/02

I forbindelse med ladeprosjektet i garasjen vil det bli utkobling av strøm i Solgangsbrisen 6 førstkommende mandag (24. februar). Utkoblingen vil skje i perioden mellom 9 og 13, og normalt er strømmen kun borte i kortere perioder.

Mvh Styret

Utkobling av strøm fredag 14/02

I forbindelse med installasjon av nytt ladeanlegg i garasjen blir det utkobling av strøm førstkommende fredag mellom 9 og 13. Strømmen kommer nok ikke til å være borte hele tiden, men Datek må ha mulighet til å koble av i denne perioden.

De har en egen prosedyre med heiser når de kutter strømmen. De kjører alle heisene ned i kjelleretasjen og setter opp dørene.

Kartlegging av skjeggkre

Etter flere observasjoner av skjeggkre i sameiet ønsker styret å kartlegge hvilke av byggene som har skjeggkre. For å gjøre dette ønsker vi at de som vil sjekke sin leilighet sender en mail til styret. Man vil da få feller som skal plasseres i boligen.

Dersom det viser seg nødvendig vil hele blokker bli behandlet. Metoden som benyttes er åteutlegging og er den metoden som gir best behandling. En evt. behandling blir tatt på sameiets forsikring.

Ved å kartlegge hvilke bygg som trenger behandling forhindrer vi unødig behandling og kostnad.

Styret kan kontaktes på styret@hagebyen2.no